Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect tijdens de laatste Black Friday week met de code BFCOLLECT!>> Langs hier <<

Recept zoekresultatenTomaten gevuld met een salade van rijst en zalm
Delhaize logo
  • Tomaten gevuld met een salade van rijst en zalm

Tomaten gevuld met een salade van rijst en zalm

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Gluten vrij
Lunch
Tomaten gevuld met een salade van rijst en zalm

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • 6 middelgrote tomaten
  • 250 g zalmfilet
  • 100 zakjes basmatirijst
  • 80 g erwten (diepgevroren)
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 3 el mayonaise
  • 2 el citroensap
  • 2 el gehakte bieslook (facultatief)
  • peper

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,49

Zalmfilet | Gerookt | Bio

Delhaize

Zalmfilet | Gerookt | Bio

125 gr

Bio

€9,49

Basmati Noten | Mix | Kookbuiltje

Bosto

Basmati Noten | Mix | Kookbuiltje

4 x 75 gr

€4,49

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

Hak

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

130 gr

€1,89

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

Delhaize

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

150 gr

Bio

€1,19

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Mayonaise | Ei

365

Mayonaise | Ei

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,19

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€23,20

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Snij de tomaten in twee en hol ze uit. Bestrooi de binnenkant met zout en zet ze omgekeerd op keukenpapier.
  2. Breng een kommetje gezouten water aan de kook. Doe er de rijst in, de erwten en de in blokjes gesneden zalm. Laat 10 min. zacht koken, giet dan af in een vergiet en spoel goed onder koud water.
  3. Meng de yoghurt met de mayonaise, de bieslook, het citroensap, peper en zout. Giet deze saus over de rijst en meng goed zodat de zalm in kleine stukjes uiteenvalt. Dep de binnenkant van de halve tomaten droog en vul ze. Serveer koel op een bedje van fijngesneden kropsla, als voor-, hoofd- of buffetgerecht.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Lunch
  • Tomaten gevuld met een salade van rijst en zalm

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,49

Zalmfilet | Gerookt | Bio

Delhaize

Zalmfilet | Gerookt | Bio

125 gr

Bio

€9,49

Basmati Noten | Mix | Kookbuiltje

Bosto

Basmati Noten | Mix | Kookbuiltje

4 x 75 gr

€4,49

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

Hak

Doperwten | Extra fijn | Bokaal

130 gr

€1,89

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

Delhaize

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

150 gr

Bio

€1,19

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Mayonaise | Ei

365

Mayonaise | Ei

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,19

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€23,20