Tijgergarnalen en groenten uit de wok
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
2 op 5Gluten vrij
Brunch,Lichtmis
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 eetlepels aardnotenolie
- 1 zakje wokmix (600 g - diepvries)
- gepelde tijgergarnalen (rauw, diepvries)
- 3 eetlepels groene currypasta
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2010022200005290000
S2007082700005790000
F2009011500252200000
S2012121900110230000
Begin met koken
- Verwarm de aardnotenolie in de wok. Bak hierin de groenten en de ontdooide tijgergarnalen gedurende 6 à 10 minuten.
- Kruid met currypasta en kruid eventueel bij met peper en zout.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Gluten vrij
Brunch,Lichtmis
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2010022200005290000
S2007082700005790000
F2009011500252200000
S2012121900110230000