Terrine van wilde eend met veenbessen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g filet van wilde eend
- 100 g gedroogde veenbessen
- 3 el cognac
- 15 cl rode wijn
- 100 g kleine, gerookte spekreepjes
- 1 el olijfolie
- 200 g varkensgehakt van het keelstuk (te bestellen)
- 90 g gerookte eendenborst in sneetjes
- 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
- 4 el fijngesneden peterselie
- 4 sjalotten
- 1 ei
- 6 jeneverbessen
- peper
- 500 g filet van wilde eend
- 100 g gedroogde veenbessen
- 3 el cognac
- 15 cl rode wijn
- 100 g kleine, gerookte spekreepjes
- 1 el olijfolie
- 200 g varkensgehakt van het keelstuk (te bestellen)
- 90 g gerookte eendenborst in sneetjes
- 1 afgestreken kl gemalen pili-pili
- 4 el fijngesneden peterselie
- 4 sjalotten
- 1 ei
- 6 jeneverbessen
- peper