Recept zoekresultatenTatin van mango met gember en een sausje van amandelmelk
Recept zoekresultatenTatin van mango met gember en een sausje van amandelmelk
Delhaize logo

Tatin van mango met gember en een sausje van amandelmelk

Tatin van mango met gember en een sausje van amandelmelk
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 20 g boter
  • 25 g amandelpoeder
  • 50 g griessuiker
  • 1 niet al te rijpe mango
  • 10 cl room
  • 1 plak kruimeldeeg
  • 1 stukje verse gember (+/- 2 cm)
  • 12 suikerklontjes (80 g)
  • 5 cl water (voor de griessuiker)
  • 2 eetlepels water (voor de suikerklontjes)
  • 20 g boter
  • 25 g amandelpoeder
  • 50 g griessuiker
  • 1 niet al te rijpe mango
  • 10 cl room
  • 1 plak kruimeldeeg
  • 1 stukje verse gember (+/- 2 cm)
  • 12 suikerklontjes (80 g)
  • 5 cl water (voor de griessuiker)
  • 2 eetlepels water (voor de suikerklontjes)