Tatin van mango met gember en een sausje van amandelmelk

Tatin van mango met gember en een sausje van amandelmelk
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 20 g boter
  • 25 g amandelpoeder
  • 50 g griessuiker
  • 1 niet al te rijpe mango
  • 10 cl room
  • 1 plak kruimeldeeg
  • 1 stukje verse gember (+/- 2 cm)
  • 12 suikerklontjes (80 g)
  • 5 cl water (voor de griessuiker)
  • 2 eetlepels water (voor de suikerklontjes)
  • 20 g boter
  • 25 g amandelpoeder
  • 50 g griessuiker
  • 1 niet al te rijpe mango
  • 10 cl room
  • 1 plak kruimeldeeg
  • 1 stukje verse gember (+/- 2 cm)
  • 12 suikerklontjes (80 g)
  • 5 cl water (voor de griessuiker)
  • 2 eetlepels water (voor de suikerklontjes)