
Tagliata van rundvlees in een kruidenkorst


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 côte à l’os (± 800 g)
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 1 venkel
- 1 kleine rode ui
- 1 biocitroen
- 1 à 2 paprika’s in azijn El Corte Inglés
- 50 g parmigiano
- 1 el ruwe rietsuiker
- 4 el balsamicoazijn
- 6 el olijfolie
- 1/2 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 3 takjes oregano
- 3 takjes tijm
- 3 takjes rozemarijn
- 2 kl grof zeezout
- peper
- 1 côte à l’os (± 800 g)
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 1 venkel
- 1 kleine rode ui
- 1 biocitroen
- 1 à 2 paprika’s in azijn El Corte Inglés
- 50 g parmigiano
- 1 el ruwe rietsuiker
- 4 el balsamicoazijn
- 6 el olijfolie
- 1/2 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 3 takjes oregano
- 3 takjes tijm
- 3 takjes rozemarijn