Recept zoekresultatenTagliata van rundvlees in een kruidenkorst
Recept zoekresultatenTagliata van rundvlees in een kruidenkorst
Delhaize logo
A

Tagliata van rundvlees in een kruidenkorst

Tagliata van rundvlees in een kruidenkorstA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 côte à l’os (± 800 g)
  • 200 g extra fijne sperziebonen
  • 1 venkel
  • 1 kleine rode ui
  • 1 biocitroen
  • 1 à 2 paprika’s in azijn El Corte Inglés
  • 50 g parmigiano
  • 1 el ruwe rietsuiker
  • 4 el balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1/2 bussel koriander
  • 1/2 bussel basilicum
  • 3 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • 3 takjes rozemarijn
  • 2 kl grof zeezout
  • peper
  • 1 côte à l’os (± 800 g)
  • 200 g extra fijne sperziebonen
  • 1 venkel
  • 1 kleine rode ui
  • 1 biocitroen
  • 1 à 2 paprika’s in azijn El Corte Inglés
  • 50 g parmigiano
  • 1 el ruwe rietsuiker
  • 4 el balsamicoazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1/2 bussel koriander
  • 1/2 bussel basilicum
  • 3 takjes oregano
  • 3 takjes tijm
  • 3 takjes rozemarijn