
Tagliata van presa ibérico met girasoli, groentjes en gekonfijte tomaat


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g presa ibérico
- 250 g 'Girasoli’ Bertagni
- 2 e.l. olijfolie
- 1 dl olijfolie (voor de saus)
- 1/2 teentje knoflook
- 5 g verse tijm
- 5 g verse tijm (voor de saus)
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 groene paprika
- 1 ui
- 1 takje verse tijm (voor de afwerking)
- 4 tomaten
- 600 g presa ibérico
- 250 g 'Girasoli’ Bertagni
- 2 e.l. olijfolie
- 1 dl olijfolie (voor de saus)
- 1/2 teentje knoflook
- 5 g verse tijm
- 5 g verse tijm (voor de saus)
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 groene paprika
- 1 ui
- 1 takje verse tijm (voor de afwerking)
- 4 tomaten