Recept zoekresultatenSalade van visfilets met limoen en avocado
Recept zoekresultatenSalade van visfilets met limoen en avocado
Delhaize logo
  • Salade van visfilets met limoen en avocado
    Nutri-Score A

Salade van visfilets met limoen en avocado

Salade van visfilets met limoen en avocadoA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 el bieslook, fijn gesneden
  • 10 cl citroensap
  • 1 kl notenolie
  • 600 g visfilet (kabeljauw, goudbrasem, roodbaars, …), in blokjes gesneden
  • 1 avocado « haas », geschild, ontpit en in blokjes gesneden
  • 1/2 bosje koriander, fijngehakt
  • 1 kleine Thaise peper, ontpit, fijngehakt
  • 1 limoen (het sap)
  • koriander
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 2 uien, in ringen gesneden
  • zout
  • 2 el bieslook, fijn gesneden
  • 10 cl citroensap
  • 1 kl notenolie
  • 600 g visfilet (kabeljauw, goudbrasem, roodbaars, …), in blokjes gesneden
  • 1 avocado « haas », geschild, ontpit en in blokjes gesneden
  • 1/2 bosje koriander, fijngehakt
  • 1 kleine Thaise peper, ontpit, fijngehakt
  • 1 limoen (het sap)
  • koriander
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 2 uien, in ringen gesneden
  • zout