Salade van visfilets met limoen en avocado


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el bieslook, fijn gesneden
- 10 cl citroensap
- 1 kl notenolie
- 600 g visfilet (kabeljauw, goudbrasem, roodbaars, …), in blokjes gesneden
- 1 avocado « haas », geschild, ontpit en in blokjes gesneden
- 1/2 bosje koriander, fijngehakt
- 1 kleine Thaise peper, ontpit, fijngehakt
- 1 limoen (het sap)
- koriander
- 1 tomaat, in blokjes
- 2 uien, in ringen gesneden
- zout
- 2 el bieslook, fijn gesneden
- 10 cl citroensap
- 1 kl notenolie
- 600 g visfilet (kabeljauw, goudbrasem, roodbaars, …), in blokjes gesneden
- 1 avocado « haas », geschild, ontpit en in blokjes gesneden
- 1/2 bosje koriander, fijngehakt
- 1 kleine Thaise peper, ontpit, fijngehakt
- 1 limoen (het sap)
- koriander
- 1 tomaat, in blokjes
- 2 uien, in ringen gesneden
- zout