Recept zoekresultatenSalade van edamame, spinazie en frambozen
Delhaize logo
  • Salade van edamame, spinazie en frambozen
    A

Salade van edamame, spinazie en frambozen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Brunch
Lunch
Salade van edamame, spinazie en frambozenA

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 25 g gepelde en gehakte verse kurkuma
  • 1/2 citroen (sap)
  • 1 el agavesiroop
  • 3 el olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 50 g frambozen
  • 70 g edamamebonen (diepgevroren)
  • 15 g spinazieblaadjes

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Citroen | 1 st
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69
    F2020032400055500000
  • Agave  | Siroop | Bio
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    345 gr
    11,74 €/kg
    €4,05
    S2021111000586820000
  • Zout | Keuken
    1 kg
    0,35 €/kg
    €0,35
    S2004063000019640000
  • Frambozen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    125 gr
    23,12 €/kg
    €2,89
    F2018122000028370000
  • Begin met koken

    Mix de gepelde en gehakte verse kurkuma (of 1 kl kurkumapoeder), citroensap, agavesiroop, olijfolie en zout. Voeg frambozen toe, samen met ontdooide edamameboontjes (te doppen) en spinazieblaadjes.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 944; energie (kCal): 227; vetten (g): 17,3; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 14,6; suikers (g): 5,1; vezels (g): 2,8; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 548,89
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegan
    Brunch
    Lunch
    Lente,Zomer
    Lunch
    • Salade van edamame, spinazie en frambozen
      A

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Citroen | 1 st
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69
    F2020032400055500000
  • Agave  | Siroop | Bio
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    345 gr
    11,74 €/kg
    €4,05
    S2021111000586820000
  • Zout | Keuken
    1 kg
    0,35 €/kg
    €0,35
    S2004063000019640000
  • Frambozen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    125 gr
    23,12 €/kg
    €2,89
    F2018122000028370000
  • Deze recepten kan je ook leuk vinden