Sabayon met Belgische kriek
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 kleine bolletjes vanille-ijs Delhaize
- 10 halve eierschalen gevuld met Oude Kriek Oud Beersel
- 4 eidooiers
- 2 eetlepels muesli Delhaize bio
- 8 halve eierschalen gevuld met suiker
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2012021700283710000
S2015021900195260000
S2016021503630750000
S1974061200151000000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Doe de eierdooiers in een grote steelpan en gebruik de halve eierschalen als maat om de andere ingrediënten toe te voegen. Klop stevig op tot er een sabayon ontstaat.
- Vul een coupe met een bolletje ijs en overgiet met de sabayon.
- Werk af met mueslicrumble.
Kooktip
Als je zoet kriekenbier gebruikt, hoef je geen suiker toe te voegen aan de sabayon.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Vegetarisch
Overig
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2012021700283710000
S2015021900195260000
S2016021503630750000
S1974061200151000000