Sabayon met Belgische kriek

Makkelijk
< 30 min.
5/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kleine bolletjes vanille-ijs Delhaize
- 10 halve eierschalen gevuld met Oude Kriek Oud Beersel
- 4 eierdooiers
- 2 el muesli Delhaize bio
- 8 halve eierschalen gevuld met suiker
- 4 kleine bolletjes vanille-ijs Delhaize
- 10 halve eierschalen gevuld met Oude Kriek Oud Beersel
- 4 eierdooiers
- 2 el muesli Delhaize bio
- 8 halve eierschalen gevuld met suiker
Begin met koken
: 15 min.
- 1Doe de eierdooiers in een grote steelpan en gebruik de halve eierschalen als maat om de andere ingrediënten toe te voegen. Klop stevig op tot er een sabayon ontstaat.
- 2Vul een coupe met een bolletje ijs en overgiet met de sabayon.
- 3Werk af met mueslicrumble.
- 1Doe de eierdooiers in een grote steelpan en gebruik de halve eierschalen als maat om de andere ingrediënten toe te voegen. Klop stevig op tot er een sabayon ontstaat.
- 2Vul een coupe met een bolletje ijs en overgiet met de sabayon.
- 3Werk af met mueslicrumble.
Energie: 145 kcal
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Vegetarisch
Overig
Dessert
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
- Delhaize Roomijs | Vanille1 l€199
- Boon Kriek Mariage Parfait | 8% alc37,5 cl€459
- Delhaize Eieren | Bruine | Medium4 st€199
- Delhaize Muesli | Gedroogd Fruit1 kg€199
- Delhaize Suiker | Fijn | Kristal1 kg€069