Rundercarpaccio met verse kruiden


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 el gehakte bieslook
- 10 cl extra vierge olijfolie
- 2 el fijngehakte verse dragon
- 1 takje fijngehakte verse rozemarijn
- 1 takje fijngehakte verse tijm
- 4 feuilles gesnipperde salieblaadjes
- 1 klein handvol kervelplukjes
- 400 g rundercarpaccio
- 8 blaadjes verse basilicum
- zout
- 4 el gehakte bieslook
- 10 cl extra vierge olijfolie
- 2 el fijngehakte verse dragon
- 1 takje fijngehakte verse rozemarijn
- 1 takje fijngehakte verse tijm
- 4 feuilles gesnipperde salieblaadjes
- 1 klein handvol kervelplukjes
- 400 g rundercarpaccio
- 8 blaadjes verse basilicum
- zout