

Parelhoenfilet met ganzenleversaus
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Cognac | VS | 40% Alc | 20cl
20 cl
€9,49
Delhaize
Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.
25 cl
€3,09
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Delhaize
Rosbief | Belgisch Rund
3 × +/- 500 gr
+/-€30,75
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. baktijd
Kooktip
Neem het vlees minstens 1 uur op voorhand uit de koelkast, zodat je het perfect kan bakken.
Toon:
Delhaize
Cognac | VS | 40% Alc | 20cl
20 cl
€9,49
Delhaize
Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.
25 cl
€3,09
Delhaize
Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
€1,29
Delhaize
Rosbief | Belgisch Rund
3 × +/- 500 gr
+/-€30,75
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,49
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35