Risotto met zeekat en postelein
door Seppe Nobels


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 g sjalotten, gesnipperd
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 3 el olijfolie
- 300 g risottorijst
- 1 dl droge vermout
- 2 g inktvisinkt (sepia)
- 8 dl visfumet
- 2 zeekathoeden, schoongemaakt
- 80 g boter
- 100 g oude kaas (Oud Brugge), geraspt
- postelein
- 2 g sjalotten, gesnipperd
- 1 teen knoflook, gesnipperd
- 3 el olijfolie
- 300 g risottorijst
- 1 dl droge vermout
- 2 g inktvisinkt (sepia)
- 8 dl visfumet
- 2 zeekathoeden, schoongemaakt
- 80 g boter
- 100 g oude kaas (Oud Brugge), geraspt
- postelein