Recept zoekresultatenRisotto met zeekat en postelein
Recept zoekresultatenRisotto met zeekat en postelein
Delhaize logo
  • Risotto met zeekat en postelein
    Nutri-Score B

Risotto met zeekat en postelein

door Seppe Nobels
Risotto met zeekat en posteleinB
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 g sjalotten, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, gesnipperd
  • 3 el olijfolie
  • 300 g risottorijst
  • 1 dl droge vermout
  • 2 g inktvisinkt (sepia)
  • 8 dl visfumet
  • 2 zeekathoeden, schoongemaakt
  • 80 g boter
  • 100 g oude kaas (Oud Brugge), geraspt
  • postelein
  • 2 g sjalotten, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, gesnipperd
  • 3 el olijfolie
  • 300 g risottorijst
  • 1 dl droge vermout
  • 2 g inktvisinkt (sepia)
  • 8 dl visfumet
  • 2 zeekathoeden, schoongemaakt
  • 80 g boter
  • 100 g oude kaas (Oud Brugge), geraspt
  • postelein