Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in een hete pan en laat 3 minuten bakken. Deglaceer met de rode wijn.
2
Stoof de ui in een stoofpan, voeg het vlees, een snee brood, de rode wijn, de wildfond, tijm, laurierbladeren, peterselie en jeneverbessen toe en laat 75 minuten sudderen.
3
Borstel de bospaddenstoelen en Parijse champignons schoon en stoof ze in de boter. Kruid met peper en zout.
4
Voeg ze toe aan de ragout, samen met de veenbessenconfituur en laat nog een beetje sudderen. Serveer met aardappelen.
1
Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in een hete pan en laat 3 minuten bakken. Deglaceer met de rode wijn.
2
Stoof de ui in een stoofpan, voeg het vlees, een snee brood, de rode wijn, de wildfond, tijm, laurierbladeren, peterselie en jeneverbessen toe en laat 75 minuten sudderen.
3
Borstel de bospaddenstoelen en Parijse champignons schoon en stoof ze in de boter. Kruid met peper en zout.
4
Voeg ze toe aan de ragout, samen met de veenbessenconfituur en laat nog een beetje sudderen. Serveer met aardappelen.
Nutritionele informatie
Energie: 334 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Rendier
600 g
Niet online beschikbaar, bewaar in lijst
Delhaize Bruine champignons | Belgisch
250 gr
€
1
99
Boerkens Brood | Witgrof
600 gr
-25%
€
3
22
€4,29
Pro Activ Margarine | Gourmet
225 gr
1+1 gratis
€
4
55
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
€
1
49
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
€
1
99
Santa Maria Kruiden | Laurierblaadjes
4 gr
€
2
15
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
€
1
49
Delhaize Bruine champignons | Belgisch | Bio
250 gr
€
1
99
Montinho Sao Miguel Vinho Regional Alentejano
75 cl
€2.99
€
2
99
€4,99
Delhaize Gevogelte | Fond | Licht
22 cl
€
3
99
Taste of Inspirations Veenbessen | Naturel | Bokaal