Ravioli met witte pens en geroosterde pompoenpitten

Ravioli met witte pens en geroosterde pompoenpitten
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 ambachtelijke witte pensen met fijne kruiden
  • 390 g hardetarwegriesmeel De Cecco
  • bloem voor het werkblad
  • 4 eieren
  • 8 walnootpitten
  • 8 el pompoenpitten
  • 100 g boter
  • 4 takjes verse salie
  • 4 e.l. olijfolie
  • zwarte peper
  • 1/2 kl zout
  • 4 el koud water
  • 2 ambachtelijke witte pensen met fijne kruiden
  • 390 g hardetarwegriesmeel De Cecco
  • bloem voor het werkblad
  • 4 eieren
  • 8 walnootpitten
  • 8 el pompoenpitten
  • 100 g boter
  • 4 takjes verse salie
  • 4 e.l. olijfolie
  • zwarte peper
  • 1/2 kl zout
  • 4 el koud water