Recept zoekresultatenRavioli met witte pens en geroosterde pompoenpitten
Recept zoekresultatenRavioli met witte pens en geroosterde pompoenpitten
Delhaize logo

Ravioli met witte pens en geroosterde pompoenpitten

Ravioli met witte pens en geroosterde pompoenpitten
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 ambachtelijke witte pensen met fijne kruiden
  • 390 g hardetarwegriesmeel De Cecco
  • bloem voor het werkblad
  • 4 eieren
  • 8 walnootpitten
  • 8 el pompoenpitten
  • 100 g boter
  • 4 takjes verse salie
  • 4 e.l. olijfolie
  • zwarte peper
  • 1/2 kl zout
  • 4 el koud water
  • 2 ambachtelijke witte pensen met fijne kruiden
  • 390 g hardetarwegriesmeel De Cecco
  • bloem voor het werkblad
  • 4 eieren
  • 8 walnootpitten
  • 8 el pompoenpitten
  • 100 g boter
  • 4 takjes verse salie
  • 4 e.l. olijfolie
  • zwarte peper
  • 1/2 kl zout
  • 4 el koud water