Pita's met pulled pheasant


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 fazant
- 1/4 knolselder
- 3 wortelen
- 2 uien
- 1 kruidentuiltje
- 4 naanbroden of 4 kebabbroodjes
- peper
- 1/2 bussel dragon (voor de skyrsaus)
- 4 el skyr natuur (voor de skyrsaus)
- 5 cl ciderazijn (voor de skyrsaus)
- 1 kl hazelnootolie (voor de skyrsaus)
- peper en zout (voor de skyrsaus)
- 1 sjalot (voor de salsa met gedroogde vijgen)
- 1/2 kleine rode peper (voor de salsa met gedroogde vijgen)
- 200 g gedroogde babyvijgen (voor de salsa met gedroogde vijgen)
- 2 dl balsamicoazijn (voor de salsa met gedroogde vijgen)
- 4 grote witloofstronken (voor het witloofslaatje)
- 4 takjes dragon (voor het witloofslaatje)
- 50 g walnoten (voor het witloofslaatje)
- 2 el olijfolie (voor het witloofslaatje)
- peper en zout (voor het witloofslaatje)
- ijsblokjes (voor het witloofslaatje)
- 1 fazant
- 1/4 knolselder
- 3 wortelen
- 2 uien
- 1 kruidentuiltje
- 4 naanbroden of 4 kebabbroodjes
- peper
- 1/2 bussel dragon (voor de skyrsaus)
- 4 el skyr natuur (voor de skyrsaus)
- 5 cl ciderazijn (voor de skyrsaus)
- 1 kl hazelnootolie (voor de skyrsaus)
- peper en zout (voor de skyrsaus)
- 1 sjalot (voor de salsa met gedroogde vijgen)
- 1/2 kleine rode peper (voor de salsa met gedroogde vijgen)
- 200 g gedroogde babyvijgen (voor de salsa met gedroogde vijgen)