Pinsa met asperges, speck en verse geitenkaas
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g speck Alto Adige taste of Inspirations
- 4 eieren
- 2 bussels witte asperges
- 6 takjes krulpeterselie
- 2 pinsa's
- 125 g geitenkaas met fijne kruiden
- 4 dl volle melk
- 20 g instant bindmiddel voor witte sauzen
- olijfolie
- gemalen nootmuskaat
- peper
- zout
- 150 g speck Alto Adige taste of Inspirations
- 4 eieren
- 2 bussels witte asperges
- 6 takjes krulpeterselie
- 2 pinsa's
- 125 g geitenkaas met fijne kruiden
- 4 dl volle melk
- 20 g instant bindmiddel voor witte sauzen
- olijfolie
- gemalen nootmuskaat
- peper
- zout