1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de pinsa’s op het rooster van de oven en bak ze ± 15 min. goudbruin (houd in het oog).
2
Dompel de eieren voorzichtig in een grote steelpan kokend water. Reken naargelang hun grootte 5 à 6 min. kooktijd zodra het water opnieuw begint te koken. Laat ze meteen in koud water schrikken.
3
Schil de asperges, breek het harde uiteinde en snijd ze in 2. Kook ze naargelang hun dikte 5 à 8 min. in kokend gezouten water (ze moeten krokant blijven). Giet ze af en meng ze met de olijfolie.
4
Breng de melk aan de kook met het instant bindmiddel. Laat 2 min. op een zacht vuurtje indikken. Haal de pan van het vuur, kruid met peper, met zout en een beetje nootmuskaat. Voeg ook de geitenkaas toe en de gehakte peterselie. Pel de eieren, doe ze in de saus en plet ze met een vork. Meng goed, schep er ¾ van de gehakte peterselie bij en breng verder op smaak.
5
Verdeel de crème over de pinsa’s, voeg de asperges toe en verfrommelde sneetjes speck. Bestrooi met peterselie en dien meteen op.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de pinsa’s op het rooster van de oven en bak ze ± 15 min. goudbruin (houd in het oog).
2
Dompel de eieren voorzichtig in een grote steelpan kokend water. Reken naargelang hun grootte 5 à 6 min. kooktijd zodra het water opnieuw begint te koken. Laat ze meteen in koud water schrikken.
3
Schil de asperges, breek het harde uiteinde en snijd ze in 2. Kook ze naargelang hun dikte 5 à 8 min. in kokend gezouten water (ze moeten krokant blijven). Giet ze af en meng ze met de olijfolie.
4
Breng de melk aan de kook met het instant bindmiddel. Laat 2 min. op een zacht vuurtje indikken. Haal de pan van het vuur, kruid met peper, met zout en een beetje nootmuskaat. Voeg ook de geitenkaas toe en de gehakte peterselie. Pel de eieren, doe ze in de saus en plet ze met een vork. Meng goed, schep er ¾ van de gehakte peterselie bij en breng verder op smaak.
5
Verdeel de crème over de pinsa’s, voeg de asperges toe en verfrommelde sneetjes speck. Bestrooi met peterselie en dien meteen op.