Recept zoekresultatenPinsa met asperges, speck en verse geitenkaas
Recept zoekresultatenPinsa met asperges, speck en verse geitenkaas
Delhaize logo
  • Pinsa met asperges, speck en verse geitenkaas
    C

Pinsa met asperges, speck en verse geitenkaas

door Jeroen De Pauw
Pinsa met asperges, speck en verse geitenkaasC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 150 g speck Alto Adige taste of Inspirations
  • 4 eieren
  • 2 bussels witte asperges
  • 6 takjes krulpeterselie
  • 2 pinsa's
  • 125 g geitenkaas met fijne kruiden
  • 4 dl volle melk
  • 20 g instant bindmiddel voor witte sauzen
  • olijfolie
  • gemalen nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • 150 g speck Alto Adige taste of Inspirations
  • 4 eieren
  • 2 bussels witte asperges
  • 6 takjes krulpeterselie
  • 2 pinsa's
  • 125 g geitenkaas met fijne kruiden
  • 4 dl volle melk
  • 20 g instant bindmiddel voor witte sauzen
  • olijfolie
  • gemalen nootmuskaat
  • peper
  • zout