Pimp my nuts
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Score
Nog niet beoordeeld
Ingrediënten voor 1 Porties
- paranoten (1)
- kurkuma (2)
- komijn (2)
- mangocurry 'Santa Maria' (2)
- fleur de sel (2)
- agavesiroop (2)
- notenmengeling ‘Breakfast” Superfood (2)
- gerookte paprika (1)
- chilimix Market Fresh (1)
- tomatenconcentraat (1)
- amandelen (1)
- zadenmengeling (3)
- hazelnoten (3)
- tamari (3)
- citroensap en -zeste (3)
- honing (3)
- tijm (3)
- lime pepper Santa Maria (3)
- boter (4)
- fleur de sel (4)
- ahornsiroop (4)
- kaneel (4)
- nootmuskaat (4)
- ahornsiroop (5)
- sojasaus (5)
- olijfolie
- gerookte paprika (5)
- ras-el-hanout (5)
- kokosolie (6)
- fleur de sel
- peper
Winkelen voor dit recept
Reeds in je keuken
Begin met koken
Gesuikerd of gezouten, het principe blijft onveranderd: rooster gedroogde vruchten gedurende 5 min in de oven, op 160°C. Meng ze met een ingrediënt naar keuze om ze te omhullen: boter, olie, agave- of ahornsiroop, honing, sojasaus, citroensap … Geef alles een extra boost met kruiden en/of aromaten en verdeel in één enkele laag over de ovenplaat (bedekt met bakpapier). Schuif 20 min in de oven (meng af en toe) en klaar!
- Amandelen
paranoten, tomatenconcentraat, chilimix Market Fresh, gerookte paprika
- Notenmengeling ‘Breakfast” Superfood
agavesiroop, fleur de sel, mangocurry Santa Maria, komijn, kurkuma
- Hazelnoten
zadenmengeling, tamari, citroensap en -zeste, honing, tijm, lime pepper Santa Maria
- Pecannoten
boter, fleur de sel, ahornsiroop, kaneel, nootmuskaat
- Amandelen, macadamianoten, paranoten, cashewnoten en pecannoten
ahornsiroop, sojasaus, olijfolie, gerookte paprika, ras-el-hanout
- Cashewnoten
kokosolie, fleur de sel, peper