Pesto met gekonfijte tomaten, amandelen en pecorino
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 100 g half zongedroogde tomaten
- 100 g geraspte pecorino
- 100 g gepelde amandelen
- 5,5 cl olijfolie extra vierge
- peper en zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2017032800191700000
F2016061300327550000
Reeds in je keuken
S2021021000507950000
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min
- Mix de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
- Schep de pesto in een pot met een deksel dat goed afsluit. Giet er nog een laagje van ½ cm olie over en bewaar in de koelkast.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Overig
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2017032800191700000
F2016061300327550000
Reeds in je keuken
S2021021000507950000