Pavlova met pure chocolade, gekarameliseerde amandelen, bramen en blauwe bosbessen


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 250 g poedersuiker (voor de meringue)
- 1 el maiszetmeel
- 1 el wittewijnazijn (voor de meringue)
- 2 el cacaopoeder (puur) (voor de meringue)
- 400 g bramen en blauwe bosbessen (voor de garnering)
- 30 g gepelde amandelen (voor de garnering)
- 3,5 dl vloeibare room (voor de garniture)
- 50 g pure chocolade 74% cacao (voor de garnering)
- 1 el cacaopoeder (puur) (voor de garnering)
- 2 el poedersuiker (voor de garnituur)
- 60 g fijne poedersuiker (voor de garnering)
- 1/2 citroen (voor de garnituur)
- 4 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
- 250 g poedersuiker (voor de meringue)
- 1 el maiszetmeel
- 1 el wittewijnazijn (voor de meringue)
- 2 el cacaopoeder (puur) (voor de meringue)
- 400 g bramen en blauwe bosbessen (voor de garnering)
- 30 g gepelde amandelen (voor de garnering)
- 3,5 dl vloeibare room (voor de garniture)
- 50 g pure chocolade 74% cacao (voor de garnering)
- 1 el cacaopoeder (puur) (voor de garnering)
- 2 el poedersuiker (voor de garnituur)
- 60 g fijne poedersuiker (voor de garnering)
- 1/2 citroen (voor de garnituur)