Recept zoekresultatenPavlova met pure chocolade, gekarameliseerde amandelen, bramen en blauwe bosbessen
Recept zoekresultatenPavlova met pure chocolade, gekarameliseerde amandelen, bramen en blauwe bosbessen
Delhaize logo
  • Pavlova met pure chocolade, gekarameliseerde amandelen, bramen en blauwe bosbessen
    Nutri-Score D

Pavlova met pure chocolade, gekarameliseerde amandelen, bramen en blauwe bosbessen

Pavlova met pure chocolade, gekarameliseerde amandelen, bramen en blauwe bosbessenD
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
  • 250 g poedersuiker (voor de meringue)
  • 1 el maiszetmeel
  • 1 el wittewijnazijn (voor de meringue)
  • 2 el cacaopoeder (puur) (voor de meringue)
  • 400 g bramen en blauwe bosbessen (voor de garnering)
  • 30 g gepelde amandelen (voor de garnering)
  • 3,5 dl vloeibare room (voor de garniture)
  • 50 g pure chocolade 74% cacao (voor de garnering)
  • 1 el cacaopoeder (puur) (voor de garnering)
  • 2 el poedersuiker (voor de garnituur)
  • 60 g fijne poedersuiker (voor de garnering)
  • 1/2 citroen (voor de garnituur)
  • 4 eiwitten op kamertemperatuur (voor de meringue)
  • 250 g poedersuiker (voor de meringue)
  • 1 el maiszetmeel
  • 1 el wittewijnazijn (voor de meringue)
  • 2 el cacaopoeder (puur) (voor de meringue)
  • 400 g bramen en blauwe bosbessen (voor de garnering)
  • 30 g gepelde amandelen (voor de garnering)
  • 3,5 dl vloeibare room (voor de garniture)
  • 50 g pure chocolade 74% cacao (voor de garnering)
  • 1 el cacaopoeder (puur) (voor de garnering)
  • 2 el poedersuiker (voor de garnituur)
  • 60 g fijne poedersuiker (voor de garnering)
  • 1/2 citroen (voor de garnituur)