Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenPappardelle met kruiden en zeebarbeel
Delhaize logo
  • Pappardelle met kruiden en zeebarbeel

Pappardelle met kruiden en zeebarbeel

Moeilijkheid

Moeilijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Pappardelle met kruiden en zeebarbeel

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • enkele takjes peterselie (voor de saus)
  • 1 el kappertjes
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 4 blaadjes salie (voor de saus)
  • 90 g gedroogde tomaten met basilicum
  • 1 kl zout
  • 1 eetlepel olijfolie (voor de saus)
  • olijfolie (voor de pasta)
  • enkele blaadjes salie
  • 8 kleine zeebarbeelfilets
  • 20 g peterselie (voor de pasta)
  • 20 g kervel
  • 20 g oregano
  • 150 g bloem voor pasta
  • 1 ei
  • peper en zout
  • 5 eetlepels olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Olijven | Zwart | Zonder pit
    180 gr
    6,39 €/kg
    €1,15
    S2020061100436270000
  • Tomaten | Zongedroogd
    280 gr
    7,11 €/kg
    €1,99
    S2017092704177930000
  • Kervel | Schaal
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    100 gr
    19,90 €/kg
    €1,99
    F1986053100303700000
  • Kruiden | Oregano
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015011600013180000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min + 4 min gaartijd

    1. Blancheer kort de verse kruiden voor de pasta en spoel onder koud water. Mix de kruiden in de blender met een beetje olijfolie.
    2. Kneed de bloem met het ei en het zout en voeg beetje bij beetje het kruidenmengsel toe. Kneed verder en voeg beetje bij beetje olijfolie toe tot je een elastische deegbal hebt. Rol de bal met een deegrol uit en snijd lange repen pappardelle af. Kook de pappardelle 4 min in gezouten water.
    3. Meng de gedroogde tomaten, de olijven, de kappertjes, de fijngehakte salie en de peterselie door elkaar en voeg er de olijfolie bij.
    4. Bak de zeebarbeel in de olijfolie en kruid met peper en zout.
    5. Schik de pasta op borden en doe er de vis en de tomatenolijfsaus bij.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Lactose vrij
    Moederdag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Pappardelle met kruiden en zeebarbeel

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Olijven | Zwart | Zonder pit
    180 gr
    6,39 €/kg
    €1,15
    S2020061100436270000
  • Tomaten | Zongedroogd
    280 gr
    7,11 €/kg
    €1,99
    S2017092704177930000
  • Kervel | Schaal
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    100 gr
    19,90 €/kg
    €1,99
    F1986053100303700000
  • Kruiden | Oregano
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015011600013180000