Panna cotta met roquefort, vijgen en honing
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Dessert
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 pakje roquefort Papillon rouge
- 40 cl melk
- 2 g agar-agar
- 6 zachte vijgen op siroop
- 4 koffielepels vloeibare honing
- 2 takjes tijm
- 5-pepers mengeling
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018032200041850099
S2001053100094450000
F2021022500077570000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. + 60 min. afkoeling
- Doe de melk en in stukken gesneden roquefort in een kookpot. Kruid met de 5-bessenpeper en breng aan de kook. Doe het agaragarpoeder erbij en klop. Laat nog 2 min. al roerend koken.
- Doe de panna cotta in de serveerglazen. Zet 1 uur in de koelkast.
- Snijd de vijgen in kleine blokjes, doe ze in een diep bord met de takjes tijm en de honing. Voeg peper toe en meng.
- Werk de glazen net voor het serveren af met de vijgen met honing.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Brunch
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2018032200041850099
S2001053100094450000
F2021022500077570000