Notenbrood met pompoen- en zonnebloempitten
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Brunch
Ontbijt
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 14 Porties
- 150 g gemengde noten en pompoenen zonnebloempitten
- 250 g gezeefde volkorenbloem
- 250 g gezeefde witte bloem
- 1 zakje gist
- 2 eetlepels olie
- 2 koffielepels zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015033000327360000
S2012050900095400000
S1991062800096090000
Reeds in je keuken
S1979101600005540000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Stort de witte en de volkorenbloem samen met de gist, het zout, de melk en de olie in een kom. Meng het deeg met de kneedstaven tot een homogene massa. Vorm een bal van het deeg en bestrijk die met olie. Laat afgedekt rijzen gedurende een klein half uur.
- Kneed het deeg opnieuw en voeg de fijngehakte noten en pitten toe. Vorm het deeg tot een brood en laat nog twintig minuten afgedekt rijzen op een met bloem bestrooide bakplaat.
- Zet gedurende een uur in de oven.
Kooktip
Snijd het deeg bovenaan in, zodat je een mooi brood verkrijgt.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Ontbijt
Ontbijt
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015033000327360000
S2012050900095400000
S1991062800096090000
Reeds in je keuken
S1979101600005540000
Laad nog 1 producten