Miniworstenbroodjes ‘veggie & meat’ (voor de ‘meat’ versie)
door Sofie Dumont

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 24 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g rund- en varkensgehakt zonder kruiden
- 1 ei
- 1/2 ui
- 1 plak bladerdeeg
- 1 kl mosterd
- 2 kl satékruiden
- 4 takjes bladpeterselie
- kleine augurken, uien op azijn en mosterd (voor de garnituur)
- 250 g rund- en varkensgehakt zonder kruiden
- 1 ei
- 1/2 ui
- 1 plak bladerdeeg
- 1 kl mosterd
- 2 kl satékruiden
- 4 takjes bladpeterselie
- kleine augurken, uien op azijn en mosterd (voor de garnituur)