Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Kids,Picknick
Hapjes
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 pakje bladerdeeg
- 1 Bûche St Maure Delhaize, stukken gesneden
- enkele takjes rozemarijn
- 1 theelepel honing
- 1 eetlepel olijfolie
- peper
- 3 vijgen, in stukken gesneden
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012031300129700000
F2021022500077600000
S2021010800488940000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
- Snijd uit het bladerdeeg ronde vormen met een doorsnede van 5 centimeter.
- Leg hierop een plakje geitenkaas en een plakje vijg.
- Druppel wat honing over de vijg.
- Werk af met rozemarijn, olijfolie, peper en zout.
- Bak in een voorverwarmde oven op 225 graden gedurende 12 à 15 minuten en serveer als een aperitiefhapje.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Kids,Picknick
Overig
Hapjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012031300129700000
F2021022500077600000
S2021010800488940000
Laad nog 2 producten