Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen
door Sofie Dumont


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 140 g gerookte eendenborst in sneetjes
- 1 schaaltje tuinkers
- 6 miniburgerbroodjes natuur
- 100 g roquefort
- 50 g fijne augurken
- 1 zoete ui (voor de chutney)
- 200 g gekookte rode bieten (voor de chutney)
- 150 g frambozen (voor de chutney)
- 1 el honing (voor de chutney)
- 3 el crème de cassis (voor de chutney)
- 1 el Xeres-azijn (voor de chutney)
- 2 el olijfolie (voor de chutney)
- 2 takjes tijm (voor de chutney)
- peper en zout (voor de chutney)
- 140 g gerookte eendenborst in sneetjes
- 1 schaaltje tuinkers
- 6 miniburgerbroodjes natuur
- 100 g roquefort
- 50 g fijne augurken
- 1 zoete ui (voor de chutney)
- 200 g gekookte rode bieten (voor de chutney)
- 150 g frambozen (voor de chutney)
- 1 el honing (voor de chutney)
- 3 el crème de cassis (voor de chutney)
- 1 el Xeres-azijn (voor de chutney)
- 2 el olijfolie (voor de chutney)
- 2 takjes tijm (voor de chutney)
- peper en zout (voor de chutney)