Recept zoekresultatenMikado laagjescake met veenbessen
Recept zoekresultatenMikado laagjescake met veenbessen
Delhaize logo
  • Mikado laagjescake met veenbessen

Mikado laagjescake met veenbessen

Mikado laagjescake met veenbessen
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 1 kg duo van chocolademousses (witte + pure)
  • 340 g verse veenbessen
  • 6 eieren op kampertemperatuur
  • 225 g zachte boter
  • 300 g griessuiker (voor het beslag)
  • 200 g griessuiker (voor de veenbessen)
  • 25 dl water
  • 280 g zelfrijzende bloem
  • 30 g cacaopoeder
  • 1 snufje zout
  • enkele rode bessen voor de afwerking (facultatief)
  • 1 kg duo van chocolademousses (witte + pure)
  • 340 g verse veenbessen
  • 6 eieren op kampertemperatuur
  • 225 g zachte boter
  • 300 g griessuiker (voor het beslag)
  • 200 g griessuiker (voor de veenbessen)
  • 25 dl water
  • 280 g zelfrijzende bloem
  • 30 g cacaopoeder
  • 1 snufje zout
  • enkele rode bessen voor de afwerking (facultatief)