Meloencarpaccio met crottin de Chavignol, gember-basilicumdressing


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 grote Charentaismeloen
- 4 takjes basilicum
- 1 ciabatta
- 4 crottins de Chavignol
- 3 el olijfolie
- 1 citroen (voor de vinaigrette)
- 1 bussel basilicum (voor de dressing)
- 5 feuilles muntblaadjes (voor de dressing)
- 5 cl gembersiroop Monin (voor de dressing)
- 1 grote Charentaismeloen
- 4 takjes basilicum
- 1 ciabatta
- 4 crottins de Chavignol
- 3 el olijfolie
- 1 citroen (voor de vinaigrette)
- 1 bussel basilicum (voor de dressing)
- 5 feuilles muntblaadjes (voor de dressing)
- 5 cl gembersiroop Monin (voor de dressing)