Linguine met kruidenPT15M4 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/h94/h39/9173741764638.jpg400 g linguine4 takjes rozemarijn1 bosje basilicum12 salieblaadjes1/2 bosje platte peterselie2 knoflookteentjes70 g boter1/2 koffielepel pimentvlokken4 draaien van de molen met kruidenmengeling Pasta RossazoutParmezaanse kaas voor de afwerking
Kook de linguine tot ze ‘al dente’ zijn in 2 liter gezouten water.
Hak terwijl de linguine koken de knoflook, de rozemarijn, de basilicum, de platte peterselieblaadjes en de salie fijn.
Laat de boter zachtjes smelten in een sauteerpan. Voeg de knoflook toe en laat een 3-tal min. fruiten op een zacht vuur. Voeg de kruiden, het zout en de pimentvlokken toe en laat nog 3 extra min. verder garen.
Giet de pasta af wanneer deze gaar is en bewaar een beetje van het kookvocht. Giet het geheel (pasta + kookvocht) in de sauteerpan en laat 2 min. al roerend verder koken.
Dien onmiddellijk op met geraspte Parmezaanse kaas.