Lenterolletjes met gerookte forel, sinaasappel en passievrucht

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 pakken op beukenhout gerookte forel l'Atelier Blini
- 2 sinaasappelen
- 2 dl zure room Isigny
- 1 zakje gekleurde sushivellen ‘mamenori’ Saitaku
- 1 bosje dille
- 1 bosje koriander
- 1 snufje Espelettepeper
- 4 passievruchten (voor de saus)
- 7 cl citroensap (voor de saus)
- 70 g rietsuiker (voor de saus)
- 7 cl sojasaus (voor de saus)
- 2 pakken op beukenhout gerookte forel l'Atelier Blini
- 2 sinaasappelen
- 2 dl zure room Isigny
- 1 zakje gekleurde sushivellen ‘mamenori’ Saitaku
- 1 bosje dille
- 1 bosje koriander
- 1 snufje Espelettepeper
- 4 passievruchten (voor de saus)
- 7 cl citroensap (voor de saus)
- 70 g rietsuiker (voor de saus)
- 7 cl sojasaus (voor de saus)