Lenterolletjes met gerookte forel, sinaasappel en passievrucht
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldVoorgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 pakken op beukenhout gerookte forel l'Atelier Blini
- 2 sinaasappelen
- 2 dl zure room Isigny
- 1 zakje gekleurde sushivellen ‘mamenori’ Saitaku
- 1 bosje dille
- 1 bosje koriander
- 1 snuifje Espelettepeper
- 4 passievruchten (voor de saus)
- 7 cl citroensap (voor de saus)
- 70 g rietsuiker (voor de saus)
- 7 cl sojasaus (voor de saus)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2018110500026520000
F2021022500077560000
S2015021900015990000
Begin met koken
Bereidingstijd: 25 min.
- Schil de sinaasappelen à vif en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Laat ze uitlekken.
- Meng de zure room met de Espelettepeper.
- Schik de stukken forel in een brede strook op één van de korte zijden van een sojavel. Bedek de vis met een dikke laag room, voeg veel dille en koriander toe en leg er 2 of 3 partjes sinaasappel bovenop. Rol op en bevochtig het uiteinde van het vel om het vast te hechten. Maak 8 rolletjes op dezelfde manier.
- Bereid de saus: meng de pulp van de passievruchten met de rest van de ingrediënten voor de saus.
- Dek het geheel goed af en bewaar in de koelkast. Dien koel op, maar niet te koud.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2018110500026520000
F2021022500077560000
S2015021900015990000