Lente-eclair

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren (voor het soezendeeg)
- 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
- 1 eiwit (voor het glazuur)
- 100 g bloem (voor het soezendeeg)
- 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
- 10 g suiker (voor het soezendeeg)
- 80 g suiker (voor de banketbakkersroom)
- 8 ml melk (voor het soezendeeg)
- 410 g volle melk (voor de banketbakkersroom)
- 80 ml water (voor het soezendeeg)
- 70 g boter (voor het soezendeeg)
- 20 g maïzena (voor de banketbakkersroom)
- 2 g zout (voor het soezendeeg)
- 200 g bloemsuiker (voor het glazuur)
- enkele druppels citroensap (voor het glazuur)
- voedingskleurstof (voor het glazuur, optioneel)
- 2 eieren (voor het soezendeeg)
- 5 eidooiers (voor de banketbakkersroom)
- 1 eiwit (voor het glazuur)
- 100 g bloem (voor het soezendeeg)
- 20 g bloem (voor de banketbakkersroom)
- 10 g suiker (voor het soezendeeg)
- 80 g suiker (voor de banketbakkersroom)
- 8 ml melk (voor het soezendeeg)
- 410 g volle melk (voor de banketbakkersroom)
- 80 ml water (voor het soezendeeg)
- 70 g boter (voor het soezendeeg)
- 20 g maïzena (voor de banketbakkersroom)
- 2 g zout (voor het soezendeeg)
- 200 g bloemsuiker (voor het glazuur)
- enkele druppels citroensap (voor het glazuur)