Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Layer cake met pistachenoten en frambozen
Recept zoekresultaten
Layer cake met pistachenoten en frambozen
Layer cake met pistachenoten en frambozen
Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
20 porties
500 g
tarwebloem (voor de taarten)
500 g
kristalsuiker (voor de taarten)
100 g
gezouten boter (voor de taarten)
200 g
gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
200 g
mascarpone (voor de pistachenotencrème)
300 g
kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
1 dl
water (voor de pistachenotencrème)
200 g
malse boter (voor de pistachenotencrème)
300 g
frambozen (voor de versiering)
150 g
frambozenconfituur (voor de afwerking)
16
eieren (voor de taarten)
6
eiwitten (voor de pistachenotencrème)
enkele aardbeienmeringues (optioneel)
500 g
tarwebloem (voor de taarten)
500 g
kristalsuiker (voor de taarten)
100 g
gezouten boter (voor de taarten)
200 g
gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
200 g
mascarpone (voor de pistachenotencrème)
300 g
kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
1 dl
water (voor de pistachenotencrème)
200 g
malse boter (voor de pistachenotencrème)
300 g
frambozen (voor de versiering)
150 g
frambozenconfituur (voor de afwerking)
16
eieren (voor de taarten)
6
eiwitten (voor de pistachenotencrème)
enkele aardbeienmeringues (optioneel)