Layer cake met pistachenoten en frambozen

Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g tarwebloem (voor de taarten)
- 500 g kristalsuiker (voor de taarten)
- 100 g gezouten boter (voor de taarten)
- 200 g gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
- 200 g mascarpone (voor de pistachenotencrème)
- 300 g kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
- 1 dl water (voor de pistachenotencrème)
- 200 g malse boter (voor de pistachenotencrème)
- 300 g frambozen (voor de versiering)
- 150 g frambozenconfituur (voor de afwerking)
- 16 eieren (voor de taarten)
- 6 eiwitten (voor de pistachenotencrème)
- enkele aardbeienmeringues (optioneel)
- 500 g tarwebloem (voor de taarten)
- 500 g kristalsuiker (voor de taarten)
- 100 g gezouten boter (voor de taarten)
- 200 g gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
- 200 g mascarpone (voor de pistachenotencrème)
- 300 g kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
- 1 dl water (voor de pistachenotencrème)
- 200 g malse boter (voor de pistachenotencrème)
- 300 g frambozen (voor de versiering)
- 150 g frambozenconfituur (voor de afwerking)
- 16 eieren (voor de taarten)
- 6 eiwitten (voor de pistachenotencrème)
- enkele aardbeienmeringues (optioneel)