Lauwe salade van rode poon, courgettes en gedroogde tomaten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 bio courgettes
- 2 citroenen
- 600 g filets van rode poon
- 1 schaaltje gemarineerde halfgedroogde tomaten
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020032400055530000
F2021041400079670000
Reeds in je keuken
S2003071600019670000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Pers 1 citroen en doe het sap (5 cl) in een slakom. Voeg 5 cl marinadeolie uit het schaaltje van de tomaten toe, peper en zout. Snij de courgettes met een mandoline in fijne plakken en doe ze bij in de kom, meng goed. Zet de resterende olie uit het schaaltje opzij en hak de tomaten grof, doe ze bij de courgettes en meng.
- Smeer de visfilets in met de opzij gezette olie en leg ze in een grote pan met antikleeflaag. Bak ze aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
- Schep de courgettesalade op een serveerschaal, leg er de visfilets bovenop en serveer meteen met partjes citroen. Lekker met houthakkersbrood.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2020032400055530000
F2021041400079670000
Reeds in je keuken
S2003071600019670000