Lamingtons krokant van buiten en zacht van binnen
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Kids,Eindejaar
Dessert
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 12 Porties
- 400 g cakes
- 12 frambozen (facultatief)
- 80 g kokospoeder
- 250 g pure dessertchocolade
- 4 eetlepels veelkleurige minisuikerparels
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015073000821400000
S2016101703674460000
S1995012700062120000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Snij de cake in 12 blokjes. Meng het kokospoeder met de suikerparels in een bord.
- Laat de chocolade au bain-marie smelten en hou hem warm (vuur op laagste stand). Prik een cakeblokje op een vork. Gebruik een keukenpenseel om alle kanten van het cake blo je met chocolade te bestrijken.
- Wentel het dan in het kokospoeder totdat het volledig bedekt is (voor de kant van het vork is bestrooien makkelijker). Gebruik een tweede vork om het cakeblokje op een dienblad te duwen. Werk zo verder om alle blokjes te bereiden. Laat minstens 1 uur in de koelkast opstijven zodat de chocolade krokant wordt. Je kan, net voor het serveren, in elk blokje een framboos prikken.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1889; energie (kCal): 453; vetten (g): 28,4; verzadigde vetten (g): 18,3; koolhydraten (g): 44; suikers (g): 29,4; vezels (g): 2,8; eiwitten (g): 5,4; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 311,8
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Kids,Eindejaar
Overig
Herfst,Winter
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2015073000821400000
S2016101703674460000
S1995012700062120000
Laad nog 1 producten