Recept zoekresultatenKrokante groenten
Delhaize logo
  • Krokante groenten
    A

Krokante groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Snack
Krokante groentenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 30 g boter
  • 1 koffielepel gedroogde tijm
  • 2 Geperste knoflookteentjes
  • 8 halve blaadjes brickdeeg
  • het vlees van 2 tomaten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel paprikapoeder (zacht)
  • 3 paprika's
  • peper
  • 1/2 zoete ui

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Paprika | Zacht
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    37 gr
    94,32 €/kg
    €3,49
    S2009111608000030000
  • Look | Tros
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    10,98 €/kg
    €5,49
    F1986053100300200000
  • Verse | Tijm | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    92,50 €/kg
    €1,85
    F2021022500077570000
  • Reeds in je keuken
  • Karneboter | Ardeens
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    250 gr
    11,56 €/kg
    €2,89
    F1981081800104400000
  • Begin met koken

    1. Stoof 3 paprika’s, een versnipperde halve zoete ui, het vlees van 2 tomaten en 2 geperste knoflookteentjes met 1 koffielepel paprikapoeder (zacht), 1 koffielepel gedroogde tijm, peper en zout 20 min.
    2. in 4 eetlepels olijfolie. Strijk 8 halve blaadjes brickdeeg in met gesmolten boter. Verdeel de groenten erover.
    3. Vouw ze dicht tot driehoeken. Laat 10 min. goudbruin bakken in een warme oven (stand 6-7 - 200°C).

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 434; energie (kCal): 104; vetten (g): 8,1; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 6,1; suikers (g): 3,4; vezels (g): 2,2; eiwitten (g): 1,2; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 236,08
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Diner
    Snack
    • Krokante groenten
      A

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Paprika | Zacht
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    37 gr
    94,32 €/kg
    €3,49
    S2009111608000030000
  • Look | Tros
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    10,98 €/kg
    €5,49
    F1986053100300200000
  • Verse | Tijm | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    92,50 €/kg
    €1,85
    F2021022500077570000
  • Reeds in je keuken
  • Karneboter | Ardeens
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    250 gr
    11,56 €/kg
    €2,89
    F1981081800104400000