Koolzaadolie met zeste van pompelmoes
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Sauzen
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1/4 biopompelmoes
- 550 cl koolzaadolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2001040900005320000
Begin met koken
- Was en schrob de pompelmoes. Schil de zeste en doe die 1 min. in kokend water. Schrik de zeste onder koud water en dep droog.
- Verwarm de koolzaadolie zachtjes in een kookpot. Voeg de pompelmoeszeste toe. Haal de pot van het vuur, dek af en laat een nacht trekken op kamertemperatuur.
- Filter ‘s anderendaags de olie en giet ze in flessen of flacons. Sluit af en bewaar op een donkere plaats.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Overig
Winter,Lente
Sauzen
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2001040900005320000