Kalkoengebraad tandoori, gewokte sluimererwten en basmatirijst

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 gebraad van kalkoenborstfilet (niet opgebonden +/- 750 g)
- 2 el tandoori currypasta
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 400 g sluimererwten
- 250 g basmatirijst
- 1 ui
- 2 el express bindmiddel voor witte sauzen
- verse koriander
- 2 el arachideolie
- peper
- zout
- boter
- 1 gebraad van kalkoenborstfilet (niet opgebonden +/- 750 g)
- 2 el tandoori currypasta
- 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
- 400 g sluimererwten
- 250 g basmatirijst
- 1 ui
- 2 el express bindmiddel voor witte sauzen
- verse koriander
- 2 el arachideolie
- peper
- zout
- boter