Kalfsgebraad met jagerssaus, kroketjes en witloofsalade
door Jeroen Meus


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g amandelschilfers
- 2 el notenolie
- peper en zout (voor de salade)
- 1 scheutje Xérèsazijn
- 200 g gekookte kastanjes
- 50 g gedroogde veenbessen
- 1 bosje waterkers
- 2 stronkjes witloof
- peper en zout (voor de amandelkroketjes)
- 1 klontje boter (voor de amandelkroketjes)
- 1 snufje nootmuskaat
- 1,3 dl water
- 100 g bloem (voor de amandelkroketjes)
- 500 g aardappelen
- 1 kg kalfsgebraad
- 4 eieren
- peper
- 4 g boter
- 1 dl rode wijn
- 2 dl bruine fond
- 1 takje verse tijm
- 2 blaadjes laurier
- 1 el suiker
- 1 el bloem
- 150 g verse zilveruitjes
- 300 g Parijse champignons
- 200 g gezouten spek
- 100 g amandelschilfers
- 2 el notenolie
- peper en zout (voor de salade)
- 1 scheutje Xérèsazijn
- 200 g gekookte kastanjes
- 50 g gedroogde veenbessen
- 1 bosje waterkers
- 2 stronkjes witloof
- peper en zout (voor de amandelkroketjes)
- 1 klontje boter (voor de amandelkroketjes)
- 1 snufje nootmuskaat
- 1,3 dl water
- 100 g bloem (voor de amandelkroketjes)
- 500 g aardappelen
- 1 kg kalfsgebraad