Kabeljauwhaasje met peterseliepesto en gedroogde vruchten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
4 op 5Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 kabeljauwhaasjes
- 70 g gedroogde vruchten (amandelen, hazelnoten en pistaches)
- 1/2 bosje bladpeterselie
- 3 wortelen
- 2 preistengels
- olijfolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2014041600371790000
S2021012100498970000
F1986053100316200000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 30 min.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Hak de peterselie en de gedroogde vruchten in grote stukken. Doe ze in een kom en giet er de eetlepels olijfolie bij. Breng op smaak met peper en zout en vermeng.
- Snijd de preistengels en de wortelen in fijne staafjes, stoof ze met een beetje olijfolie in een braadpan en kruid.
- Verdeel de groenten over de bodem van een ovenschaal, leg er de kabeljauwhaasjes bovenop en werk af met de pesto.
- Zet 12 à 20 min. in de oven, afhankelijk van de dikte van de kabeljauwhaasjes.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2014041600371790000
S2021012100498970000
F1986053100316200000
Laad nog 2 producten