Recept zoekresultatenItaliaanse millefeuille met polenta
Delhaize logo
  • Italiaanse millefeuille met polenta

Italiaanse millefeuille met polenta

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Italiaanse millefeuille met polenta

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 varkenslapjes
  • 1 pot salsa verde
  • 1 pruimtrostomaat
  • 1 venkel
  • 1 courgette
  • 1 mozarellabol
  • 250 g polenta
  • peper
  • rozemarijn
  • olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Rozemarijn
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010900011810000
  • Polenta | Voorgekookt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    450 gr
    3,89 €/kg
    €1,75
    S2016030703636080000
  • Mozzarella
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    125 gr
    7,12 €/kg
    €0,89
    F2017082800005890000
  • Courgette | 1Stuk
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,25 €/st
    €1,25
    F2020032400055530000
  • Begin met koken

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de groenten in schijfjes van ongeveer een halve cm dik. Tip: Snij de venkel in de lengte laat het hartje zitten, zo valt hij niet uit elkaar.
    2. Kruid de courgette- en venkelschijfjes met peper en zout en bak langs beide kanten met wat olijfolie. Snij het vlees zodat je 8 gelijke stukken bekomt. Kruid met peper en zout en bak in een tweede pan.
    3. Maak de millefeuille: Schik het vlees in een ovenschotel. Maak er torentjes van door er eerst de venkel, vervolgens een sneetje tomaat, opnieuw een stukje vlees en de courgette op te stapelen. Snij de mozzarella en leg hem op de torentjes. Bedek met wat verse rozemarijn, kruid met peper en zout en plaats een kwartiertje in de oven.
    4. Bereid de polenta volgens de regels op de verpakking. Dresseer een bord met de polenta, een millefeuille en een schepje salsa verde.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Gluten vrij
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Italiaanse millefeuille met polenta

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kruiden | Rozemarijn
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010900011810000
  • Polenta | Voorgekookt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    450 gr
    3,89 €/kg
    €1,75
    S2016030703636080000
  • Mozzarella
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    125 gr
    7,12 €/kg
    €0,89
    F2017082800005890000
  • Courgette | 1Stuk
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,25 €/st
    €1,25
    F2020032400055530000
  • Deze recepten kan je ook leuk vinden