Hoevekip met dragon, crème van pastinaak en een crumble van spek
door Wout Bru

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 pastinaken
- 1 hoevekip
- keukenkoord om te binden
- 4 el tuinbonen
- 2 lente-uitjes
- 1/2 l room
- 1 l melk
- 2,5 l kippenbouillon
- 1 bosje verse dragon
- 200 g boter
- 8 g spruiten
- 8 girollen of champignons
- 200 g panko (Japans broodkruim)
- 200 g fijne spekreepjes
- 1 pakje puree Wout Bru
- 1 bosje verse bieslook
- 2 pastinaken
- 1 hoevekip
- keukenkoord om te binden
- 4 el tuinbonen
- 2 lente-uitjes
- 1/2 l room
- 1 l melk
- 2,5 l kippenbouillon
- 1 bosje verse dragon
- 200 g boter
- 8 g spruiten
- 8 girollen of champignons
- 200 g panko (Japans broodkruim)
- 200 g fijne spekreepjes
- 1 pakje puree Wout Bru