Recept zoekresultatenHindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Recept zoekresultatenHindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
Delhaize logo
  • Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn
    Nutri-Score A

Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijn

Hindensteak, vijgenchutney en gebakken krielaardappelen met rozemarijnA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 hindesteaks (200g per persoon)
  • 6 rode uien
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • 10 cl balsamicoazijn
  • 2 el ruwe rietsuiker
  • 4 el vijgenconfituur
  • 800 g krielaardappelen
  • 3 takjes verse rozemarijn
  • 20 g boter
  • 4 e.l. olijfolie
  • Espelettepeper
  • fijn zout, fleur de sel de Guérande, peper
  • 4 hindesteaks (200g per persoon)
  • 6 rode uien
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • 10 cl balsamicoazijn
  • 2 el ruwe rietsuiker
  • 4 el vijgenconfituur
  • 800 g krielaardappelen
  • 3 takjes verse rozemarijn
  • 20 g boter
  • 4 e.l. olijfolie
  • Espelettepeper
  • fijn zout, fleur de sel de Guérande, peper