Hindefilet, saus met eendenlever


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 cl armagnac
- 80 g boter
- 50 g eendenlever
- 10 cl gevogeltefond
- 4 schijfjes hindefilet
- 10 cl rode bourgognewijn
- 1 sjalot
- 1 kl vleesextract
- 20 cl wildfond
- 1 el zachte mosterd
- 5 cl armagnac
- 80 g boter
- 50 g eendenlever
- 10 cl gevogeltefond
- 4 schijfjes hindefilet
- 10 cl rode bourgognewijn
- 1 sjalot
- 1 kl vleesextract
- 20 cl wildfond
- 1 el zachte mosterd