Recept zoekresultatenHinde, gratin dauphinois met kruidenpaneermeel en pruimenchutney
Recept zoekresultatenHinde, gratin dauphinois met kruidenpaneermeel en pruimenchutney
Delhaize logo
  • Hinde, gratin dauphinois met kruidenpaneermeel en pruimenchutney

Hinde, gratin dauphinois met kruidenpaneermeel en pruimenchutney

Hinde, gratin dauphinois met kruidenpaneermeel en pruimenchutney
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 600 g filetgebraad van ree
  • 100 g gerookte spekblokjes
  • 1 sinaasappel
  • 1 zakje verse bruine kalfsfond
  • 20 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 600 g vastkokende aardappelen (voor de gratin dauphinois)
  • 2 dikke sneetjes oud brood (voor de gratin dauphinois)
  • 4 dl volle melk (voor de gratin dauphinois)
  • 40 g boter (voor de gratin dauphinois)
  • 1 teentje knoflook (voor de gratin dauphinois)
  • 4 takjes tijm (voor de gratin dauphinois)
  • 4 takjes rozemarijn (voor de gratin dauphinois)
  • 4 takjes oregano (voor de gratin dauphinois)
  • 600 g rode pruimen (voor de chutney)
  • 3 uien (voor de chutney)
  • 1 sinaasappel (voor de chutney)
  • 150 g kristalsuiker (voor de chutney)
  • 8 cl rijstazijn (voor de chutney)
  • 3 teentjes knoflook (voor de chutney)
  • 5 cm gember (voor de chutney)
  • 600 g filetgebraad van ree
  • 100 g gerookte spekblokjes
  • 1 sinaasappel
  • 1 zakje verse bruine kalfsfond
  • 20 g boter
  • 1 el olijfolie
  • 600 g vastkokende aardappelen (voor de gratin dauphinois)
  • 2 dikke sneetjes oud brood (voor de gratin dauphinois)
  • 4 dl volle melk (voor de gratin dauphinois)
  • 40 g boter (voor de gratin dauphinois)
  • 1 teentje knoflook (voor de gratin dauphinois)
  • 4 takjes tijm (voor de gratin dauphinois)
  • 4 takjes rozemarijn (voor de gratin dauphinois)
  • 4 takjes oregano (voor de gratin dauphinois)
  • 600 g rode pruimen (voor de chutney)