Hemelse taart van vuurkometen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g Vuurkometen van verschillende variëteiten (tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 2 rollen bladerdeeg bio
- 75 g vallende sterren (parmigiano)
- 250 g melkweg (ricotta)
- 1 kl planetoïden (suiker)
- 1 el extra vierge olijfolie
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 15 g verse basilicumblaadjes
- zout
- Ieniemienie planeetjes (peper)
- 300 g Vuurkometen van verschillende variëteiten (tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 2 rollen bladerdeeg bio
- 75 g vallende sterren (parmigiano)
- 250 g melkweg (ricotta)
- 1 kl planetoïden (suiker)
- 1 el extra vierge olijfolie
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 15 g verse basilicumblaadjes
- zout
- Ieniemienie planeetjes (peper)