Recept zoekresultatenHalloumi met tabouleh en tomatensalsa
Delhaize logo
  • Halloumi met tabouleh en tomatensalsa

Halloumi met tabouleh en tomatensalsa

door Jeroen De Pauw

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Brunch
Lunch
Halloumi met tabouleh en tomatensalsa

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • peper en zout (voor de tomatensalsa)
  • 1 kg trostomaten (voor de tomatensalsa)
  • 2 sjalotten (voor de tomatensalsa)
  • 1 teentje look (voor de tomatensalsa)
  • 1 bussel bieslook (voor de tomatensalsa)
  • olijfolie (voor de tomatensalsa)
  • citroen (voor de tomatensalsa)
  • 1 doosje koriander (voor de kruiden tabouleh)
  • 1 doosje munt (voor de kruiden tabouleh)
  • 1 doosje basilicum (voor de kruiden tabouleh)
  • 1 bussel platte peterselie (voor de kruiden tabouleh)
  • 250 g couscous (voor de kruiden tabouleh)
  • 1 limoen (voor de kruiden tabouleh)
  • 1 rode chili (voor de kruiden tabouleh)
  • olijfolie (voor de kruiden tabouleh)
  • 240 g kikkererwten (voor de kruiden tabouleh)
  • 200 g haloumi

Begin met koken

  1. Snij de tomaten in kleine blokjes, snipper en sjalot, look en bieslook bij. Kruid stevig af met peper en zout, olijfolie en enkele druppels citroen sap.
  2. Gaar de couscous in water en kruid met peper en zout, limoensap en olijfolie en voeg er al de gesnipperde groene kruiden aan toe en de kikkererwten.
  3. Gril hierbij de haloumi en werk af met verse chili peper
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Lunch,Hoofdgerecht
Lunch
  • Halloumi met tabouleh en tomatensalsa