Groentemayonaise met tijgergarnalen
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Barbecue
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 kg ongepelde tijgergarnalen
- 500 g Haspengouwse fijne wortelen
- 1 gele chilipeper
- 1 citroen
- 1 eetlepel mosterd
- 125 dl arachideolie
- 1 eetlepel olijfolie extra zuiver
- 2 cm gember
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022500077690000
Reeds in je keuken
S2009052200011080000
S2010022200005290000
S2020070800444640000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. + 20 min. kooktijd
- Snijd de wortelen in stukjes (je hoeft ze niet te schillen) en kook ze gaar in water. Laat ze afkoelen.
- Snijd de chilipeper in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
- Schil en rasp de gember.
- Doe de mosterd, de arachideolie, de gember, de chilipeper en de wortelen in de blender en mix tot een gladde groentemayonaise. Kruid bij met peper en zout naar smaak.
- Kruid de tijgergarnalen met peper, zout en de olijfolie en gril ze kort op de barbecue. Dien op met de groentemayonaise en enkele citroenpartjes.
Kooktip
Makkelijk, kleurrijk en lekker. Groentemayonaise is de saustrend van dit barbecueseizoen!
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue
Diner
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022500077690000
Reeds in je keuken
S2009052200011080000
S2010022200005290000
S2020070800444640000