Recept zoekresultatenGriekse burger
Delhaize logo
  • Griekse burger
    B

Griekse burger

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Hoofdgerecht
Griekse burgerB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 maaltijdbox ratatouillegroenten
  • 400 g tomatenblokjes
  • 250 g Griekse pasta
  • 500 g gemengd gehakt (rund & varken)
  • 200 g feta
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el tijm
  • 1 enkele takjes enkele takjes rozemarijn
  • zout
  • peper
  • 1 el olijfolie

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ratatouille | Niçoise | Blik

Delhaize

Ratatouille | Niçoise | Blik

375 gr

€1,35

Tomaten | Gepeld | Bio

Delhaize

Tomaten | Gepeld | Bio

400 gr

Bio

€0,95

Pasta | Spirelli

365

Pasta | Spirelli

500 gr

€0,65

Gehakte biefstuk | Rund | Bio

Delhaize

Gehakte biefstuk | Rund | Bio

2 × +/- 350 gr

Bio

+/-€10,78

Schapenkaas

Salakis

Schapenkaas

200 gr

€4,19

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade

Oxfam

Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade

85 gr

Bio

€4,05

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,69

Totaal:
+/-€19,61

Begin met koken

  1. Snijd de groenten in blokjes en stoof ze met de olie en een teentje look, wat tijm en rozemarijn.
  2. Voeg de tomatenblokjes toe bij de groenten, kruid met peper en zout en laat de ratatouille sudderen.
  3. Meng het gehakt met de oregano en de verkruimelde feta. Maak er hamburgers van en bak ze in de pan.
  4. Kook de Griekse pasta gaar en serveer met de ratatouille en hamburgers.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 523; energie (kCal): 125; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 2,5; koolhydraten (g): 10,1; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 869,75
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieB
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 523; energie (kCal): 125; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 2,5; koolhydraten (g): 10,1; suikers (g): 2,8; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 869,75
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Grieks
Diner
Hoofdgerecht
  • Griekse burger
    B

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ratatouille | Niçoise | Blik

Delhaize

Ratatouille | Niçoise | Blik

375 gr

€1,35

Tomaten | Gepeld | Bio

Delhaize

Tomaten | Gepeld | Bio

400 gr

Bio

€0,95

Pasta | Spirelli

365

Pasta | Spirelli

500 gr

€0,65

Gehakte biefstuk | Rund | Bio

Delhaize

Gehakte biefstuk | Rund | Bio

2 × +/- 350 gr

Bio

+/-€10,78

Schapenkaas

Salakis

Schapenkaas

200 gr

€4,19

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade

Oxfam

Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade

85 gr

Bio

€4,05

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

1 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,69

Totaal:
+/-€19,61