Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenGevulde venkel
Delhaize logo
  • Gevulde venkel

Gevulde venkel

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Vegetarisch
Moederdag,Eindejaar
Hoofdgerecht
Gevulde venkel

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 sneden brood
  • 2 el kappertjes
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • 10 ontpitte zwarte olijven
  • peper
  • 4 el pijnboompitten
  • 50 g pittige kaas (bijvoorbeeld oude kaas of parmezaan)
  • 1 bosje platte peterselie
  • 2 tomaten
  • 2 bulbes venkelknollen

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Brood | Wit | Zonder gluten

Delhaize

Brood | Wit | Zonder gluten

400 gr

€3,79

Kappertjes | Surfines

Delhaize

Kappertjes | Surfines

60 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,89

Zwarte olijf

Delhaize

Zwarte olijf

130 gr

€2,99

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,49

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,39

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,99

Venkel

Delhaize

Venkel

500 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Kruiden | Peper | Smaakvol

Santa Maria

Kruiden | Peper | Smaakvol

35 gr

€4,25

Totaal:
€22,72

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd van elke venkel de twee buitenste rokken los en kook ze 5 minuten in gezouten water.
  3. Snijd de rest van de venkel in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Snijd de tomaten in stukjes.
  4. Stoof de venkelblokjes aan met wat olijfolie.
  5. Voeg de knoflook toe en even later de tomatenstukjes. Laat stoven tot het meeste vocht verdampt is.
  6. Hak de kappertjes en de olijven en voeg ze samen met de pijnboompitten toe.
  7. Hak de peterselie en roer de helft door de venkel. Kruid met peper en zout.
  8. Maal of hak de kaas en het brood en vermeng ze met de rest van de peterselie.
  9. Vul de venkelrokken met het venkelmengsel, plaats ze op een ingevette ovenschaal en bestrooi ze gul met het broodmengsel.
  10. Bak de venkel 20 minuten in de oven.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Moederdag,Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht
  • Gevulde venkel

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Brood | Wit | Zonder gluten

Delhaize

Brood | Wit | Zonder gluten

400 gr

€3,79

Kappertjes | Surfines

Delhaize

Kappertjes | Surfines

60 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,89

Zwarte olijf

Delhaize

Zwarte olijf

130 gr

€2,99

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,49

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,39

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

450 gr

€4,99

Venkel

Delhaize

Venkel

500 gr

€1,69

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Kruiden | Peper | Smaakvol

Santa Maria

Kruiden | Peper | Smaakvol

35 gr

€4,25

Totaal:
€22,72