Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
4 op 5Eindejaar,Romantisch diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
- 1 eetlepel boter of margarine
- 1 dl halfvolle melk
- truffelolie
- 4 sneden peperkoek
- 600 g aardappelen
- 1 dl kippenbouillon
- 1 foie gras – terrine 40 g
- peper
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1991050200146100000
S2000120400006770000
S1995121900047580000
S2006040500149730000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
- Laat de peperkoek drogen in de oven op 100°C (ongeveer 1 uur). Verbrokkel.
- Bak de gevulde duiven (zie verpakking). Verhit de kippenbouillon en mix met de foie gras tot een gladde massa.
- Warm de aardappelpuree op en voeg enkele druppels truffelolie toe om af te werken.
- Serveer de duiven met aardappelpuree en foiegrassaus. Bestrooi ten slotte met peperkoekcrumble.
Kooktip
Op het einde van het jaar worden de duiven verkocht in je Delhaize winkel met 3 heerlijke gebruiksklare vullingen (pick’N mix): een vulling met eendenlever, een vulling met druiven en een vulling met paddestoelen
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Diner
Herfst,Winter
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1991050200146100000
S2000120400006770000
S1995121900047580000
S2006040500149730000
Laad nog 1 producten