Gehaktballetjes met munt, tomatensalade en yoghurtsausje
door Jeroen De Pauw
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Gluten vrij
Kids
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 1 kg gehakt varkens/rund gekruid
- 1 bosje verse munt
- 1 liter volle yoghurt
- 1 komkommer
- 1 teentje knoflook
- zout en peper
- 1 scheutje witte wijnazijn
- 1 scheutje olijfolie
- enkele blaadjes basilicum
- 12 coeur de boeuf tomaten
- 1 schaaltje kerstomaten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
Dit product is niet meer beschikbaar
F2007030900527210000
F2003041400144800000
F2008120300394620000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: minder dan 30 min
- Eerst de munt hakken en mengen met peper en zout bij het gehakt, balletjes rollen en bakken.
- Yoghurt, geperste look, peper en zout en geraspte komkommer samen mengen tot sausje
- Tomaten in stukken snijden, kruiden met peper en zout, azijn en olijfolie.
- Alles dresseren en basilicum aan toevoegen.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Kids
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
Dit product is niet meer beschikbaar
F2007030900527210000
F2003041400144800000
F2008120300394620000
Laad nog 2 producten